El grup municipal de CiU va sol·licitar el passat 5 d’abril una Junta de Portaveus Extraordinària per tal de saber l’estat d’execució de les propostes de resolució aprovades al Ple

L’alcalde David Bote segueix sense convocar la Junta de Portaveus extraordinària que vam sol·licitar el passat 5 d’abril amb l’objectiu que el govern doni compte de l’estat d’execució de totes i cadascuna de les propostes de resolució aprovades al Ple. Tot això abans del Ple municipal ordinari corresponent al mes de maig i de l’inici de la campanya per a les eleccions municipals. A aquestes alçades, amb el Ple Municipal del mes de maig celebrat, la campanya electoral iniciada i havent transcorregut el termini fixat pel ROM per aquests casos, encara no s’ha convocat aquesta Junta de Portaveus.

No només això, també vam sol·licitar que, per tal de facilitar el desenvolupament de la reunió, se’ns lliurés, juntament amb la convocatòria, un document que recollís l’estat d’execució i compliment dels acords. El dia 23 d’abril el govern ens va comunicar que disposaven de la informació que sol·licitàvem i que, per tant, es convocaria la Junta de Portaveus abans del 13 de maig. Bé, doncs encara seguim esperant aquesta Junta de Portaveus. Per això – i un cop més – demanem a l’alcalde que convoqui quan més aviat millor aquesta sessió extraordinària per tal de tractar el compliment dels acords del Ple.