El govern municipal respon al nostre prec assegurant que s’estudiarà fer un acte que posi de relleu l’aportació de les esportistes mataronines

El grup municipal de CiU Mataró celebra que el govern de la ciutat vegi amb bons ulls la possibilitat de celebrar un acte públic que reconegui la importància i qualitat de l´esport femení a Mataró. Així li vam proposar des del nostre grup a través d’un prec on demanàvem que es fes aquest acte per posar en valor l’esport femení a la nostra ciutat.

El govern municipal ha respost al nostre prec afirmant que es tracta d’una idea “del tot encertada” el celebrar un acte que posi en valor l’aportació de les esportistes femenines de la nostra ciutat, i per això s’estudiarà fer un acte on es posi de relleu l’aportació de les pioneres de l’esport femení i els èxits de les actuals esportistes femenines. Ara esperem que aquest acte se celebri tan aviat com sigui possible.

“L’esport femení actualment gaudeix de molt bona salut. I això és el resultat del treball de moltes persones, començant per les pioneres que van ser capaces d’obrir camí, passant pel de moltes altres generacions posteriors”, remarca el regidor Josep Maria Font.

La proposta ja s’havia començat a treballar amb altres serveis municipals quan Josep M. Font era regidor d’Esports a l’Ajuntament de Mataró i ara es recupera des de l’oposició.