CiU Mataró té des d’avui una nova pàgina web: www.ciumataro.cat, una eina que ha de servir per acostar a la ciutadania tota l’activitat del grup municipal i contribuir a una relació més transparent i propera amb els mataronins i mataronines.

La nova pàgina presenta un aspecte dinàmic i adaptat a les últimes tendències en disseny web. Del portal destaca el protagonisme que es dóna tant a les imatges com a l’àmbit de les notícies, que es poden veure ja des de la plana d’inici i també es poden consultar a la pestanya amb aquest nom.

A més, el web també ofereix un espai on es poden consultar tots els precs i preguntes presentades pel grup en la seva tasca de control de govern, així com les propostes de resolució i declaracions institucionals i també els articles i discursos pronunciats pels regidors en diversos actes i mitjans.

A banda, la pàgina web compta amb un text de presentació del cap del grup, Quim Fernàndez, i un apartat amb informació sobre els membres del grup municipal.

Per últim, la web es completa amb una agenda d’activitats on es pot saber a quins actes participen els regidors del grup, i també compta amb un espai per poder-se subscriure al butlletí digital que s’envia setmanalment amb les darreres notícies del grup.