El grup municipal de CIU Mataró ha preguntat al Govern Municipal si té intenció d’obrir el pati i la pista poliesportiva de la nova escola Angeleta Ferrer per ser utilitzats fora de l’horari escolar. Abans de l’inici de curs ja es van iniciar les gestions per poder obrir aquests espais i posar-los a disposició dels nois i noies de la ciutat, per poder-ho fer servir en horari extraescolar i sobretot els caps de setmana.

La iniciativa volia donar resposta a la demanda de l’AV de Mataró Centre, i inicialment comptava amb l’aprovació de la Direcció d’Educació de l’Ajuntament de Mataró. Però a hores d’ara, no tenim cap constància que aquestes instal·lacions s’hagin obert fora de l’horari escolar. Per això volem saber quina previsió hi ha que el pati i la pista de l’Angeleta Ferrer pugui ser utilitzats pel jovent de la ciutat.

Des del grup de CiU Mataró creiem fermament que a través de l’esport i el lleure aconseguim fer una societat més igualitària, més justa, més cohesionada, més saludable, més atractiva i, en definitiva una societat millor. I que per fer possible aquest objectiu, l’Administració ha d’articular  polítiques que facilitin el seu exercici, com per exemple,  posar a disposició del ciutadà els espais i equipaments esportius municipals necessaris.