Amb aquest projecte volem donar rellevància als esportistes locals i convertir-los en exemple de superació i esforç pels més joves

El grup de CIU Mataró considerem important iniciar un programa que posi en contacte els escolars de Mataró amb els esportistes d’elit de la nostra ciutat. Per això hem proposat al govern que organitzi algun tipus de trobades de petit format a les escoles, de manera que aquests esportistes puguin compartir amb els més joves totes les seves vivències personals.

Tal i com afirma el regidor Josep Maria Font, creiem que d’aquesta manera “es donarà rellevància als nostres grans esportistes a la ciutat, molts d’ells olímpics, i molts d’ells amb medalles als Jocs del Mediterrani”, com és el cas del tenista Albert Ramos, o les waterpolistes Marta Bach i Helena Lloret i la jugadora de tenis taula Gàlia Dvorak, que acaben d’obtenir medalles als jocs de Tarragona.

Però a més, aquest projecte també “pot donar a conèixer a la nostra canalla que amb esforç es poden aconseguir moltes coses a la vida, així com els valors del món de l’esport: companyerisme, solidaritat, constància, esforç, dedicació, salut…”, afegeix Font.

Esperem que de cara al curs vinent s’estudiï aquesta projecte i es plantegin aquestes trobades de petit format a les escoles entre esportistes d’elit de la ciutat i escolars, on els primers puguin compartir les seves vivències i els acostin a la nostra canalla. Els nostres esportistes d’elit poden ser un mirall on es poden reflectir tots aquests joves mataronins.