El grup de CIU Mataró s’ha interessat per la situació de la família desnonada que s’ha vist obligada a viure al carrer per manca de recursos.

Segons hem tingut coneixement a través dels mitjans, una família de Mataró ha estat gairebé una setmana vivint al carrer, amb els seus fills, a causa d’un desnonament. Tot i que la dona rep una ajuda per un accident laboral i el marit un subsidi, ningú els lloga un pis perquè no tenen un contracte de feina. A la informació feta pública asseguren que la família té seguiment dels Serveis Socials des de fa mesos, tot i que això no ha impedit que hagin arribat a buscar refugi al cotxe per poder passar la nit a cobert.

El nostre grup ja ha presentat una pregunta al govern municipal per saber exactament si s’ha fet seguiment des del Servei de Benestar Social d’aquest cas i quines mesures s’han pres per posar-hi solució.

La notícia ens ha causat una gran sorpresa ja que precisament a la nostra ciutat els Serveis Socials sempre han prioritzat els casos que afecten als infants. Per això esperem que la regidora de Benestar Social ens podrà donar les explicacions pertinents i confiem que la situació no es torni a repetir.