El grup de CiU Mataró ha arribat a un acord amb el govern municipal per facilitar l’aprovació dels pressupostos 2018. El cap del grup municipal, Quim Fernàndez, ha explicat avui en una trobada amb els mitjans que avui s’ha signat aquest acord de seguiment de compromisos, un document que té el seu origen en les al·legacions que hem presentat al Pressupost per aquest any.

L’acord inclou la creació d’una comissió de seguiment dels projectes impulsats prioritàriament des de les regidories que fins el passat 5 d’octubre van estar presidides per regidors de CiU Mataró. Aquesta comissió estarà integrada per l’alcalde i el cap del grup de CIU, Quim Fernàndez, i es reunirà en periodicitat mensual. Aquest acord i la comissió és fruit de la negociació que s’ha dut a terme per facilitar l’aprovació dels Pressupostos del 2018, que van superar l’aprovació definitiva en el ple d’ahir, en la que el nostre grup es va abstenir.

Tal i com ha explicat el cap del grup, a banda de fer possible que es tirin endavant els projectes del pla de Mandat s’ha treballat per “trobar un compromís de calendarització” per a tots aquests projectes, entre els quals s’hi inclou el Pla d’Impuls del centre, l’execució del projecte de l’edifici del Cafè Nou, la posada en funcionament del projecte de La presó, espai de les arts, la integració de la biblioteca de la Fundació Iluro a les xarxes municipal i de la diputació i l’estudi i planificació del futur de l’illa de Can Cruzate.

Veure el PDF Consulta aquí les al·legacions al Pressupost 2018

Veure el PDF  20180216 Acord entre Govern Mpal i CiU de seguiment de compromisos