Els grups municipals de CIU Mataró, ERC, VoleMataró, la CUP i ICV-EUiA han fet públic un comunicat en relació als fets que estan tenint lloc els darrers dies, i que han comportat l’empresonament dels nostres representants polítics i la detenció del president Carles Puigdemont.

El comunicat diu el següent:

Els fets dels darrers dies certifiquen que la democràcia a l’Estat espanyol està vivint un dels seus moments més foscos.

Estan en perill els valors i els drets fonamentals i necessitem una resposta el màxim d’àmplia, conjunta i contundent  de tota la societat.

Sense democràcia no hi ha futur possible. Sense unitat, intel·ligència i lluita col·lectiva no consolidarem els valors democràtics i les llibertats

Des de les nostres formacions polítiques, recollim el guant del President del Parlament de Catalunya, i ens comprometem a treballar per crear un gran front social i democràtic de defensa de les llibertats.

Adjuntem Declaració Institucional del dia 23 de març del Parlament de Catalunya, subscrita pels Grups Parlamentaris de ERC, JxCat, CatECP i CUP-CC.

Veure el PDFDeclaració Institucional Parlament Catalunya