El grup de CiU Mataró va decidir deixar sobre la taula la proposta de resolució sobre l’ampliació del Mataró Parc del Ple Municipal per poder-ne parlar i debatre a fons en una taula de treball. Així ho va confirmar el cap del grup, Quim Fernàndez, que va remarcar que no retirem la proposta sinó que la deixem sobre la taula.

El regidor va recordar que el nostre grup ja havia presentat una al·legació al pressupost en la qual es demanava la creació d’una comissió on es pogués fer el debat necessari sobre l’ampliació del Mataró Parc. Precisament la proposta de resolució la vam presentar com a mesura de protesta pel fet que no s’hagués tingut en compte aquesta al·legació, tot i que finalment el govern ha anunciat la creació d’aquesta taula on es treballarà el tema.

Des de CIU Mataró apostem decididament per aconseguir que el comerç de la ciutat reforci el seu paper de locomotora de l’economia local i esdevingui un element d’atracció de compradors i visitants de fora. Per això, creiem que cal associar l’ampliació de Mataró Parc al desenvolupament del Pla d’Impuls de Centre Històric.

Entenem que els dos projectes han d’avançar en paral·lel en el temps per poder donar a la ciutat, en els pròxims anys, la força comercial, turística i cultural que escara no ha acabat d’explotar. Ha arribat l’hora de posar d’acord, d’unir en els seus objectius de futur els dos extrems d’un eix comercial de futur que ha d’anar des de la Plaça Gran fins a Mataró Parc.

Per això, el grup municipal de CiU no s’oposa a una ampliació de Mataró Parc limitada a mitjanes i grans superfícies i que evolucioni al mateix ritme del Pla d’Impuls de Centre Històric.