Aquest cap de setmana ens ha sorprès la notícia de l’anunci de la intenció del promotor del macroprostíbul d’iniciar de forma imminent les obres de construcció de l’edifici a un solar del polígon de les Hortes del Camí Ral. Des del grup municipal de CiU Mataró lamentem aquesta notícia i esperem que no s’arribi a fer afectiva, ja que considerem, com hem dit des del primer moment, que l’obertura d’un espai d’aquestes característiques seria perjudicial per la nostra ciutat.

En aquest sentit, recordem que existeix un acord de tots els grups municipals per lluitar contra la implantació de macroprostíbuls al nostre municipi i que hi ha vigent una suspensió de llicències per evitar que s’hi pugui instal·lar. Per això, esperem i confiem que el govern municipal segueixi fent tot el que sigui possible dins la legalitat vigent per evitar que s’iniciïn aquestes obres.

Des de CiU Mataró farem tot allò que estigui a les nostres mans per evitar-ho, tal i com vam fer ja des de l’inici de la polèmica del macroprostíbul, que es remunta al mandat 2007-2011. El nostre grup ha lluitat des de llavors de forma contundent i decidida en contra de la implantació del macroprostíbul, primer des de l’oposició i després en els anys al govern, en què vam aconseguir modificar l’ordenança reguladora d’aquests espais. Ara, esperem que el govern socialista es posicioni en la mateixa línia. “Nosaltres seguirem amatents per evitar que el govern es relaxi en aquesta qüestió”, ha dit la regidora Núria Calpe.