El grup municipal presenta una Proposta de resolució al proper Ple defensant aquesta iniciativa del CN Mataró

El grup municipal de CiU Mataró valora molt positivament el projecte del CN Mataró de construir una piscina olímpica a la ciutat i per aquest motiu hem presentat una proposta de resolució al proper Ple per tal que s’estudiï la iniciativa. Considerem que un projecte d’aquestes característiques, que pretén fer millorar la ciutat i solucionar una mancança d’un equipament d’aquestes característiques, precisa del suport i la complicitat entusiasta de la màxima institució de la ciutat.

El nostre grup ha apostat fermament en la promoció de l’esport a la ciutat i, en aquest sentit, creiem que la creació d’una piscina olímpica coberta s’alinea amb el potencial que té Mataró com a capital esportiva i turística dels esports d’aigua i de platja, gràcies al seu front marítim, equipaments i ubicació. Des del govern i ara també des de l’oposició treballem per imposar l’esport i aconseguir que Mataró  es conegui “com una ciutat on l’esport esdevé una clau de volta”, tal i com afirma el regidor Josep Maria Font, que defensa el potencial de l’esport a Mataró com a “motor econòmic i d’ocupació” i per treballar la identitat de ciutat.

En aquesta línia, considerem que el projecte de creació d’una piscina olímpica polivalent i coberta no només donaria resposta a una mancança actual, sinó que serviria com a eina de promoció econòmica i multiplicaria el turisme esportiu a la ciutat. A més permetria potenciar encara més l’esport de base i de competició.

Val la pena remarca, a més, que tal i com planteja el projecte el CN Mataró, no tindria costos per a les arques públiques. Sí que requeriria, en canvi, que el consistori s’hi involucrés cedint un espai i buscant consens polític i social. Per això demanem que l’Ajuntament estudiï la viabilitat tècnica i l’encaix urbanístic del projecte.