El grup municipal CiU es fa ressò de les queixes que ens han fet arribar els residents d’Els Molins que viuen a la zona del Camí dels Caputxins

Els entorns del cementiri estan deixats, abandonats i presenten un estat lamentable. No és solament una situació puntual fruit d’un retard en els treballs de manteniment o de condicionament de la zona, és el resultat d’una manera de fer que es tradueix en brutícia, elements de seguretat trencats, equipaments abandonats, etc. Els veïns d’Els Molins s’han queixat repetidament a l’Ajuntament i a la companyia d’aigües, AMSA, sense èxit. Alguns exemples: el solar que està situat al costat del mur del Cementiri Municipal dels Caputxins es troba en un estat d’abandonament deplorable; els entorns d’un antic dipòsit d’aigua, així com a l’edificació amb accés des del Camí dels Caputxins, hi ha restes de deixalles diverses. A més, el pany de la porta d’accés a l’edificació de la Societat Municipal AMSA ha estat forçat i tancat amb cadenat per persones que l’ocupen i que fan les seves necessitats entre els vehicles aparcats al davant.

Però és que n’hi ha més. L’espai que separa l’edificació d’una petita àrea de repòs també es troba en les mateixes condicions. De fet, des d’aquest espai es pot observar com la tanca del Cementiri ha estat malmesa per tal de poder accedir al recinte, sembla que amb l’objectiu d’extraure durant la nit peces metàl·liques dels tancaments dels nínxols. També s’ha trencat i tombat la barana de fusta del Camí dels Caputxins que evitava que les persones poguessin caure pel desnivell.

Els veïns del barri  d’Els Molins, residents al Camí dels Caputxins, ens han fet arribar les seves queixes – que en ocasions anteriors ja han adreçat a AMSA – per això, el grup municipal CiU demana que els Serveis Tècnics Municipals o d’AMSA realitzin els treballs necessaris de neteja i reparació de tot l’espai, així com dels diferents elements de mobiliari urbà de la zona.

També sol·licitem que s’identifiqui aquelles persones que ocupen l’edificació a la que s’ha fet referència i se’ls trobi, si fos el cas, un lloc on puguin ser atesos adequadament. En aquesta línia, volem que s’incrementi la vigilància per evitar les molèsties als veïns i la sensació d’inseguretat que pateixen actualment.