08-ciu-dolors-guillen

DOLORS GUILLEN MENA
REGIDORA

Nascuda el 1980, és diplomada en Comunicació, llicenciada en Publicitat i post grau en Social Media Management i Col·legiada al Col·legi de Publicitaris i RRPP de Catalunya des de 2007. Treballa en el sector publicitari des de 2002, per empreses privades i des de 2012 a la seva pròpia empresa.

Compagina la tasca professional amb la docència en Màrqueting digital i estratègic i Xarxes Socials a la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i a diferents centres de negocis. També amb formació professional al Servei d’Ocupació de Catalunya.

És Presidenta cofundadora del Club de Publicitaris i RRPP de la Universitat de Barcelona, membre de la Junta i cofundadora de PIMEC Joves Maresme i membre de l’Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Polítiques (ACCIEP).

Va formar part de la candidatura encapçalada per Quim Fernàndez l’any 2015 i ha estat regidora de Promoció Econòmica i Innovació fins l’octubre del 2017 i presidenta de la Fundació TecnoCampus fins novembre del mateix any.

Com a militant de CDC va ser membre del Comitè Executiu Local al 2013-2016 i Secretària de Comunicació de CDC Mataró. Va ser membre de la Sectorial TIC Maresme (2014-2016).

 

Mail: dguillen@ajmataro.cat

Twitter: @Dolors_guillen

Facebook: https://www.facebook.com/dguillenmena

Instagram. https://www.instagram.com/dolors_guillen/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dolorsguillen/

Blog: http://dolorsguillen.wordpres.com