El cap del grup Quim Fernàndez es pregunta si Mataró deixarà de commemorar efemèrides nacionals de Catalunya i de recordar els seus referents històrics

 El grup municipal de CiU Mataró lamenta que el govern del PSC hagi decidit prescindir de l’acte acadèmic en commemoració de l’aniversari de l’afusellament del president Companys. L’Ajuntament de Mataró ha commemorat tradicionalment aquesta efemèride amb una ofrena floral al monument de Lluís Companys i un acte acadèmic al Saló de Sessions de l’Ajuntament, però enguany el govern ha decidit no organitzar aquest acte.

En la passada Diada de l’11 de Setembre ja vam poder observar que ni l’alcalde David Bote ni cap dels regidors socialistes van assistir a l’acte institucional que va tenir lloc a l’Ajuntament. Ara hem sabut que no es farà l’acte acadèmic en memòria de Lluís Companys. Per això, des del grup municipal ens preocupa que es deixin de commemorar les efemèrides relacionades amb la història de Catalunya. “Ens preguntem si  Mataró deixarà de commemorar les efemèrides nacionals i de recordar i honorar els seus referents històrics”, afirma el cap del grup, Quim Fernàndez.