El proper 15 de juny, amb la constitució d’un nou Consistori, acaba una etapa que va començar ara fa quatre anys.

Ha estat un mandat complicat, marcat per la situació política al país, que ens va portar a trencar el pacte de govern amb el Partit dels Socialistes. Un pacte que, després de 2 anys i 5 mesos, havia tingut uns resultats prou satisfactoris pels mataronins. No obstant, la posició adoptada per l’alcalde Bote i el seu partit en tot el que estava passant a Catalunya arran de l’1 d’Octubre del 2017, ens va fer impossible poder continuar compartint govern.

Un mandat marcat també pel gran fraccionament del nostre Ajuntament, amb el nombre de grups polítics més elevat de Catalunya. Fet que ha complicat el debat als plens municipals, obligant a una constant negociació per poder tirar els temes endavant.

Però ha estat també un mandat on hem gaudit de l’honor de treballar per a la nostra ciutat i la seva gent, defensant el programa electoral pel qual més de set mil mataronins i mataronines ens van fer confiança. A ells i a tots els que han col·laborat amb nosaltres d’una o altra manera: als consells de participació, a les empreses municipals o senzillament mostrant-nos la seva confiança i comptant amb nosaltres per defensar el que creien era just, a tots, MOLTES GRÀCIES.

Finalment, deixar constància que tot ha estat possible perquè hem sigut un grup cohesionat, treballador i amb el benestar dels ciutadans com a principal objectiu de la nostra feina, tant al govern com a l’oposició.

Ara toca a altres agafar el relleu als ascons municipals, a tots ells, molta sort i molts encerts en benefici de la Ciutat.