05-ciu-isa-martinez

ISABEL MARTÍNEZ CID
REGIDORA

Nascuda a Mataró el 1968. És ex-jutge substituta de la jurisdicció civil-penal en l’àmbit territorial de Barcelona. Llicenciada en Dret per la UAB i en Criminologia, té diversos màsters i postgraus: Màster Dret Penal i Ciències penals(UB/UPF): Màster Criminologia Política Criminal i de la Seguretat (Suficiència investigadora UB); Postgrau Pràctica Jurídica Penal (UAB); Postgrau Dret Civil Català (UB); Expert Universitari en Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme (UNED); Expert Universitari Pràctica Processal Penal (UNED); Postgrau d’Adaptació Pedagògica ( CAP)(UB/CIE).

Va ser professora de l’Escola de pràctica jurídica “Pep Manté” –ICAMAT- des de 2007 finsel 2016; ex professora de l’Escola de Policia de Catalunya; ex presidenta del Grup d’Advocats Joves de Mataró; ex professora de Tècniques de vendes (BRANLI SL-CECOT); ex monitora de l’Escola de iniciació esportiva Pla d’En Boet. Actualment està fent el doctorand en Cooperació judicial i policial internacional (UNED).

Va formar part de la llista de CiU a les municipals del 2007 encapçalada per Joan Mora i va ser regidora a l’oposició fins que va haver de renunciar per incompatibilitat amb el càrrec de jutgessa substituta. Va tornar a formar part de la llista de CIU a les municipals del 2015 encapçalada per Quim Fernàndez i va ser regidora de Benestar Social, Convivència i Habitatge fins l’octubre de 2017.

 

mail: imartinezc@ajmataro.cat

Linkedin: https://es.linkedin.com/pub/isabel-martínez/11/741/12b