CiU Mataró pregunta de nou per la situació de l’edifici i el terreny on recentment s’hi ha pogut veure persones ocupant l’espai

Des del grup municipal de CiU Mataró tornem a mostrar la nostra preocupació per la situació de l’edifici situat als terrenys de l’antic camp del Ronda, que presenta una situació de deixadesa i abandonament alarmants.

Ja fa uns mesos, just abans de Nadal de l’any passat, vam presentar una pregunta al govern per saber què pensaven fer amb aquest edifici i el terreny on s’ubica. Però ha passat més de mig any i no hem obtingut cap resposta. I en aquest temps, la situació s’ha agreujat notablement, ja que s’han pogut observar persones que ocupen l’edifici.

Creiem que és més urgent que mai plantejar les actuacions que cal fer en aquest espai i definir els seus possibles usos en benefici de la ciutat.

Per tot això, el regidor de CiU Mataró, Josep Maria Font, ha presentat una nova pregunta al govern en la que, a banda de demanar explicacions sobre el silenci davant la pregunta que vam fer al desembre, també volem saber si pensen prendre mesures per evitar que s’ocupi l’edifici i si s’estan estudiant possibles usos, preferentment esportius, per a aquest terreny.

L’edifici havia acollit antigament els vestidors i serveis del camp del Ronda, però quan el club va desaparèixer, va quedar en desús i el projecte de millora dels accessos de Mataró Oest va quedar finalment abandonat. A principis de l’estiu, l’Ajuntament va recuperar la possessió de l’edifici però de moment no ha notificat quina intenció té respecte al seu futur.

L’edifici s’ubica en un solar a tocar de l’autopista, visible per a tots els conductors que circulen en sentit Nord per la C32, però projecta una imatge de deixadesa en una de les portes d’entrada a la ciutat que creiem és totalment inapropiada.