El grup de CIU Mataró pregunta per les mesures de manteniment, neteja i asfaltat en aquest barri després que els veïns s’hagin queixat del seu abandonament

El grup de CIU Mataró ha preguntat al govern municipal per la situació al Pla d’en Boet després d’haver tingut coneixement de la queixa presentada per l’AV Torre Llauder per l’estat en que es troben els carrers del barri. Els veïns mostren el seu mal estar tant pel que fa a l’estat de les voreres i calçades com pel que fa a la seva neteja. Per això, hem preguntat a l’alcalde Boet que ens expliqui quan està prevista la reparació de les voreres malmeses i la millora de la neteja dels carrers i dels entorns dels contenidors.

En una carta que van difondre a les xarxes socials, l’associació de veïns denuncia  també que, des del passat dia 7 de setembre, la plaça Assemblea de Catalunya es troba tancada per evitar accidents a causa de possibles despreniments de la Xemeneia de l’antic tint Tintex, S.L. sense que hores d’ara s’hi hagi fet cap actuació.

Des del nostre grup hem preguntat sobre quin és el manteniment que es fa en aquesta xemeneia, quins desperfectes ha patit arran dels aiguats del passat 7 de setembre i quin és el cost de la seva reparació, tenint en compte que forma part del Catàleg del Patrimoni arquitectònic de la ciutat.

Una vegada més lamentem que l’alcalde Bote, mogut per interessos electoralistes, no atengui per igual a tots els barris de la ciutat i deixi que algunes zones es vagin degradant.