Els regidors Quim Fernàndez, Núria Calpe i Dolors Guillén renuncien a la presidència de l’EPE Mataró Audiovisual, Pumsa i la Fundació Tecnocampus, respectivament

Els regidors del grup municipal de CiU Mataró / PDeCat Quim Fernàndez, Núria Calpe i Dolors Guillén han presentat avui la seva renúncia del càrrec de president de l’EPE Mataró Audiovisual, presidenta de Pumsa i presidenta de la Fundació TecnoCampus, respectivament.

Els regidors del grup van fer pública la seva renuncia a les seves competències delegades el passat 5 d’octubre després d’anunciar el trencament del pacte de govern. En aquell moment no van presentar la renúncia a d’altres responsabilitats al capdavant de les empreses i fundacions municipals, ja que en aquests casos ha de ser el Ple Municipal o la Junta General de l’empresa qui aprovi el cessament i nomeni el nou president.

Però ha passat un més des del trencament de l’acord de govern i l’actual govern socialista no ha estat capaç de trobar els consensos suficients per portar a aprovació d’aquests òrgans els expedients corresponents. Des del grup municipal de CiU Mataró /PDeCat lamentem que el PSC encara no hagi estat capaç de nomenar aquets nous càrrecs.