Des de que l’Ajuntament va recuperar la possessió de l’edifici que es troba en una situació de deixadesa i abandonament preocupant

El grup municipal de CiU Mataró vol saber què pensa fer el govern municipal amb l’edifici situat als terrenys de l’antic camp del Ronda. Aquesta construcció, que es troba en un estat d’abandonament, és està actualment en possessió de l’Ajuntament.

Antigament, l’edifici havia acollit els vestidors i serveis del camp del Ronda, però quan el club va desaparèixer, va quedar en desús. Durant un temps va estar habitat però amb el projecte de millora dels accessos de Mataró Oest va quedar finalment abandonat. A principis de l’estiu, l’Ajuntament va recuperar la possessió de l’edifici però de moment no ha notificat quina intenció té respecte al seu futur.  

L’edifici s’ubica en un solar a tocar de l’autopista, visible per a tots els conductors que circulen en sentit Nord per la C32, però projecta una imatge de deixadesa en una de les portes d’entrada a la ciutat que creiem és totalment inapropiada. Per aquesta raó, el regidor Josep Maria Font ha presentat una pregunta per saber quins plans té el govern en relació al futur d’aquest immoble.