slide1

Benvinguts al web del grup municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Mataró. Posem a disposició de tota la ciutadania aquest nou web amb més continguts i seccions renovades.

L’octubre de 2017 vam iniciar una nova etapa amb la nostra sortida del govern municipal després del tebi posicionament del Partit dels Socialistes de Catalunya a Mataró davant els fets de l’1 d’octubre, els diferents atemptats contra la democràcia i les llibertats més elementals del govern de l’Estat i el posterior suport a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

 

Les regidores i els regidors de Convergència i Unió a Mataró sabem que la comunicació amb la ciutadania i les entitats és imprescindible per complir amb el nostre compromís de servei.

 

És per això que volem reforçar la nostra presència a la xarxa, el mitjà que cada dia agafa més força.

A les pàgines de ciumataro.cat, a més de conèixer qui som, podreu seguir la nostra activitat política, triar a quins actes públics ens voleu acompanyar o fer-nos arribar les vostres propostes i també les vostres crítiques.

 

Us convido també a subscriure-us al nostre butlletí digital que rebreu cada divendres amb les principals notícies de la setmana i els actes més destacats als que participarem en els dies següents.

 

El vostre suport i col·laboració són imprescindibles per donar resposta a les necessitats de la Ciutat.

  

Quim Fernàndez i Oller

President Grup Municipal de CiU