El grup municipal també pregunta perquè en un tuit de cultura es van referir a l’Hble Conseller de Cultura com a “senyor Puig Gordi”

El cap del grup municipal, Quim Fernàndez, ha fet una pregunta al govern municipal per saber perquè durant la celebració de la Nit de la Cultura no es va donar compliment a l’acord de sumar-se a la campanya “SeientLliure”. Aquesta iniciativa, que va ser presentada per CiU i aprovada al Ple de dijous passat, dia 16, proposa que es reservin deu seients a primera fila de tots els espectacles que s’organitzin a la ciutat, com a gest per reclamar la llibertat dels presos polítics. Però divendres, a Can Gassol, els seients no es van reservar.

Fernàndez lamenta que no s’aprofités aquest acte per donar compliment a l’acord del ple, malgrat tenir un compromís verbal de la regidora de Cultura, i tenint en compte que alguns assistents portaven impresos els noms dels presos polítics catalans. Per aquest motiu, des del grup de CiU volem saber quins han estat els motius pels quals no s’ha fet efectiu l’acord. També preguntem qui va ser l’encarregat de donar les indicacions per no permetre posar el nom dels presos polítics als deu seients de Can Gassol. A més, volem saber si la regidora de Cultura pensa, a partir d’ara, donar compliment a aquest acord.

Per altra banda, des del grup de CiU Mataró també volem saber perquè durant l’acte de la Nit de la Cultura es va emetre un tuit des del perfil de @culturamataro on es referien al Conseller de Cultura, l’Hble. Sr. Lluís Puig Gordi, com a “senyor Puig Gordi”. Per això, preguntem al govern qui va ser el responsable d’ometre la seva condició de Conseller de Cultura.

 

Deixa un comentari