Actualment el tram del passeig davant del Centre Natació Mataró presenta un estat deplorable, amb forats al terra que dificulten la circulació i que s’agreugen amb la pluja 

Mataró és una ciutat que cada vegada viu més de cara al mar, les seves platges i el litoral costaner és un autèntic patrimoni de la ciutat que hem de preservar i potenciar. Milers de mataronins i visitants d’arreu visiten el front marítim de la ciutat, una zona que s’ha de protegir al màxim. Aspectes com la neteja, la seguretat i un manteniment adequat són primordials per mantenir la imatge de Mataró a l’exterior i pel seu correcte funcionament.

En aquest afany de tenir aquest front marítim en les millors condicions possibles, és imprescindible mantenir en condicions adequades el tram del passeig davant del Centre Natació Mataró que habitualment presenta un estat deplorable. A més, la situació s’agreuja els dies de pluja, amb forats a terra que esdevenen autèntics “cràters” i ocasionen greus inconvenients per passejants i vehicles.

Amb l’objectiu de millorar el front marítim en tota la seva integritat, i en concret en aquest espai determinat, el grup municipal CiU sol·licita que es designin els mitjans necessaris per millorar l’estat en què es troba la franja del front marítim situada davant el Centre Natació Mataró i de l’antic Club Nàutic. L’estat de conservació del tram és lamentable i perjudica la circulació de tots els vehicles i persones que transiten la zona.