Els despreniments de la nau industrial abandonada del carrer Goya afecta no només a la circulació dels vehicles sinó també a la seguretat dels vianants

Ja fa mesos que, a causa d’uns despreniments en una nau industrial abandonada, es va tallar la circulació de vehicles al carrer Goya, entre el carrer Iluro i la Ronda Prim. Aquest tall no només afecta als vehicles, sinó que també atempta a la seguretat dels vianants, que es veuen obligats a fer un recorregut d’uns 20 metres per la calçada d’una via amb molta circulació i en la qual alguns vehicles arriben a velocitats elevades.

Donem per fet que, des del Servei de Llicències, s’estan duent a terme tots els tràmits i requeriments necessaris per tal que els propietaris de l’immoble procedeixin al seu enderroc, consolidació o rehabilitació, però no podem obviar el risc al que es veuen sotmesos els vianants que circulen per la vorera de la Ronda Prim.

Per això, i fent-nos ressò e les queixes dels ciutadans i ciutadanes de Mataró, demanem que es procedeixi a obrir, amb les corresponents mesures de seguretat, la vorera del costat mar del carrer Goya en aquest tram i que es senyalitzi un pas pels vianants en el tram corresponent a la cantonada d’aquest carrer. D’aquesta manera, garantiríem la seguretat de les persones que han de passar per aquest tram on, a més, es troba el pas de vianants per creuar aquella via.