La biblioteca va néixer com una de les més modernes del moment i no es pot permetre que la deixadesa vagi en detriment de les necessitats d’uns usuaris cada cop més exigents  

La majoria de biblioteques i centres d’estudi ja tenen incorporats una sèrie de millores i adaptacions a les noves necessitats dels usuaris. Els models d’estudi han canviat en els darrers anys i la majoria de gent que va a les biblioteques a estudiar utilitzen portàtils, tauletes i mòbils. En aquesta línia, la biblioteca Pompeu Fabra ha quedat totalment desactualitzada en temes de recursos tecnològics.

La Pompeu Fabra només té tres capses d’endolls a la paret, per tant, els que venen a estudiar amb l’ordinador es troben amb dificultats per poder carregar les seves màquines. Un cop es queden sense bateria els usuaris han d’interrompre el seu estudi i marxar.

Amb tot això, el grup municipal de CiU sol·licita que s’actualitzi la sala d’estudi amb taules que continguin regletes amb endolls per a que cada usuari pugui carregar els seus dispositius mentre treballa. També demanem més endolls per a la sala de lectura i qualsevol altre estança de la Biblioteca on els usuaris hi passin temps.

D’altra banda, volem que es realitzi un estudi sobre les necessitats tecnològiques i d’accés que pateix la Biblioteca Pompeu Fabra amb l’objectiu que sigui valorat pressupostàriament en el proper exercici. La inversió, petita però necessària, es podria dur a terme abans d’acabar el mandat per tal de donar el millor servei als usuaris de la biblioteca.