El Grup Municipal de CiU va votar en contra de l’aprovació del Reglament d’ús i accés als mitjans de comunicació municipals que es va debatre al Ple de dijous 12. Tal i com va explicar el cap del grup Quim Fernàndez, hi vam votar en contra per una qüestió de confiança. “No tenim cap garantia que això que avui ens porten a aprovació no sigui una eina més per continuar amb la seva croada contra aquest país”, va dir Fernàndez, remarcant que per la mateixa raó hem votat en contra del Codi de Conducta.

“Tot és una qüestió de credibilitat. Estem veient el que fan vostès amb els mitjans de comunicació estatals i ens fa una mica d’angúnia. Estem veient com estan creant una realitat virtual per aconseguir rèdits polítics i ens fa basarda”.

“Som espectadors diaris d’una desinformació generada als mitjans públics d’Espanya i ens fa tremolar pensar que el model de fons que vostès reclamen és aquests. I nosaltres no volem, no voldríem pels nostres mitjans públics locals un model de realitat virtual o inventada. No ens agradaria que això que practiquen a Espanya ho volguessin traslladar aquí”, va afegir.

El cap del grup va recordar que el Reglament d’ús i accés als mitjans va ser una iniciativa que va sorgir a l’anterior mandat, que en aquell moment des del govern de l’alcalde Mora ja es va començar a treballar i va afegir que “el nostre grup està molt satisfet amb el treball dels mitjans municipals en el passat, tele i ràdio, i que està satisfet del treball que el nou mitjà de comunicació fusionat està fent”.